2014. július 17., csütörtök

Akciós termékeink

Easy Go futóbicikli 

Mielőtt két kerekes biciklit vásárolna gyermekének, próbálják ki a fa futóbiciklit! Az állítható ülőmagasságnak köszönhetően 2-5 évesek használhatják. A futóbiciklin megtanulnak egyensúlyozni és irányt tartani. Több színben kapható.  







15.590 Ft 
Newbuddy Pinta lila színben 
Multifunkciós Pinta etetőszékünk az egyik legolcsóbb a kategóriájában. Állítható a szék magassága (6 pozíció), ezért a tálcája a földtől mérve 58-84 cm magasan is lehet. Ezenkívül állítható a háttámla dőlésszöge (3 pozíció), a tálca távolsága (szintén 3 pozícióba), kerekei fékezhetőek, 5 pontos biztonsági öve is van.


19.500 Ft 

Baby Point Orion  

Egy praktikus, könnyű, de strapabíró, megbízható sportkocsit ajánlunk Önöknek akciós áron. Háttámlája majdnem vízszintesre állítható, így a gyermeke kényelmesen tud aludni a séták alatt. Rosszabb idő esetén praktikus a kihúzható tetőrész és a hosszú lábzsák. Egy mozdulattal összecsukható, bármilyen kis személyautó csomagtartójába belefér. A kihúzható tetejével majdnem egyedülálló a piacon.

19.990 Ft 
További akciós ajánlatukért látogasson el weboldalunkra az alábbi linken!
  


2014. július 3., csütörtök

Hálós járókák

Berber Horn mat (matracos)

A járóka 105 x 105 cm méretű. Az alján 3 cm vastag puha és nagyon színes matracbetét található. A matrac mintázata, az afrikai állatok nagyon tetszenek a babának. A járókán belüli 4 db kapaszkodó segíti a gyermeket a felállás megtanulásában. Egy kézmozdulattal, könnyedén félbecsukható, kis helyen is tárolható.  





Ár: 26.990 Ft



Berber Nemo 

Kicsire összecsukható, 110x80 cm méretű hálós gyermekjáróka.Erős, stabil, acélváz, belül 4 db kapaszkodó. Vidám babamintás színekben kapható




Ár: 14.990 Ft

További termékeinkért látogasson el weboldalunkra!